1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Κατηγορίες Προιόντων

seminaria

Εκδόσεις Γλαύκη

Ν. Φωκά 20 Χανιά, Κρήτη

Tηλ: 28210 20370, 28210 53056

Φαξ: 28210 20370

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

publications

ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΕΣ

( Κωδικός: 20510 )
Email
Για ηλικίες: Για παιδιά μεταξύ 3ών και 6 ετών

Περιγραφή

 Ερεθίσματα και εμπλουτισμός του λόγου: Αυτές οι φωτογραφίες διευκολύνουν την εκμάθηση του λόγου με έναν φυσικό τρόπο. Πριν το παιδί κλείσει την ηλικία των 3ών ετών ενισχύεται ο λόγος στην πρώιμη ηλικία. Από 3ών μέχρι 6 ετών, βοηθούν στην δόμηση του λόγου και την απόκτηση λεξιλογίου και μετά από αυτήν την ηλικία δίνουν την δυνατότητα στο παιδίνα εμπλουτήσει και να αφομοιώσει τις πολύπλοκες γλωσσικές δομές. Καθιστούν δυνατή την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προσφέρει κίνητρα στο παιδί για να χρησιμοποιήσει την γλώσσα, να μιλήσει και να ακούσει τις συνομιλίες άλλων (μεταξύ καθηγητή / μαθητή, πατέρα / παιδί, μαθητή / μαθητή ή μιας μικρής ομάδας). Έτσι, με την χρήση της γλώσσας σε καταστάσεις που περιλαμβάνουν κίνητρα για το παιδί, εμπλουτίζεται η κατανόηση και η προφορική έκφραση του παιδιού.

Πολυγλωσσική εκμάθηση: Αυτές οι φωτογραφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διδασκαλία μιας δεύτερης γλώσσας σε προφορικό επίπεδο. Ενισχύουν την απόκτηση λεξιλογίου και την εκμάθηση πολύπλοκων γλωσσικών δομών, με έναν εύκολο για το παιδί και απλό για τον δάσκαλο τρόπο με την περιγραφή της αλληλουχίας των φωτογραφιών.