1. SKIP_MENU
  2. SKIP_CONTENT
  3. SKIP_FOOTER

Κατηγορίες Προιόντων

seminaria

Εκδόσεις Γλαύκη

Ν. Φωκά 20 Χανιά, Κρήτη

Tηλ: 28210 20370, 28210 53056

Φαξ: 28210 20370

Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

publications

ΔΥΟΝΟΜΑΣΙΑ

( Κωδικός: gl19 )
Email
Συγγραφέας : Ευανθία Συνώδη
Μαρίνα Τζακώστα
ISBN : 978-960-99659--8-9
Τιμή καταλόγου:

27,56€

τιμή προσφοράς : 13€ τελική

Περιγραφή

Ακολουθήστε τη Ρούσα τη σαρανταποδαρούσα στο ταξίδι της στο χωριό της Δυονομασίας στη χώρα της Γραμματικής. Εκεί, η Ρούσα θα μάθει τι είναι οι σύνθετες λέξεις, πως μπορεί να φτιάχνει καινούριες, αληθινές και φανταστικές, και θα γνωρίσει την καλύτερή της φίλη, τη Νούλα τη γατοψιψινούλα.

Η Ευανθία Συνώδη είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Συγκριτικής Προσχολικής Παιδαγωγικής στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα επιστημονικά ενδιαφέροντά της αφορούν τη γλώσσα (προφορική και γραπτή), το παιχνίδι, την κοινωνική ανάπτυξη και τα δικαιώματα των παιδιών στο νηπιαγωγείο καθώς και την εκπαίδευση των εκπαιδευτικών στην Ελλάδα και τον κόσμο.


Η Μαρίνα Τζακώστα είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Γλωσσικής Ανάπτυξης και Αγωγής του Παιδιού της Προσχολικής Ηλικίας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Τα επιστημονικά της ενδιαφέρονται εστιάζονται στη γλωσσική ανάπτυξη, πιο συγκεκριμένα την κατάκτηση της μητρικής και την εκμάθηση της δεύτερης γλώσσας, την διγλωσσία και πολυγλωσσία, τις γλωσσικές διαταραχές, τη γλωσσική επαφή,
γλωσσική αλλαγή και την ανάπτυξη συστημάτων γραφής, τη διαλεκτολογία και τη διδασκαλία της Κοινής Νεοελληνικής και των διαλέκτων της.